Cercar en aquest blog

4/29/2008

TROBADA GEGANTERA A MIRAVET

El proper dissabte, 3 de maig tindrà lloc a Miravet la commemoració del 20è. aniversari dels gegants representatius de tots els gegants de Catalunya: En Treball i Na Cultura.

L’agrupació de colles geganteres de Catalunya ha organitzat amb la col·laboració de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, un macro-espectacle que tindrà lloc durant tot el dissabte en un marc incomparable com és el poble de Miravet besant el riu Ebre.

La companyia de teatre “Gog o Magoc” ha estat l’encarregada de dirigir la representació “Història Gegant de Catalunya” amb la participació de gegants, cap grossos i bestiari provinents de tots els racons de Catalunya.

La festa començarà a les 5 de la tarda amb la plantada de gegants i capgrossos, recepció d’autoritats i passejada pels carrers de Miravet fins a la Pl. de l’Arenal.

A les 10 de la nit tindrà lloc en el riu Ebre l’espectable de música, ball, foc i color i posteriorment la baixada de torxes dels del Castell Templer fins al poble. Per acabar la festa hi haurà revella amenitzada pel grup “Ball Nou”