Cercar en aquest blog

3/16/2009

Diumenge 29 de març de 2009 a la Reserva Natural de Sebes de Flix

Com ja és tradició el proper diumenge 29 de març es celebrarà a la Reserva Natural de Sebes, Flix, la VII edició de la Festa de les Cigonyes gràcies a la col·laboració del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i l'Ajuntament de Flix i l'Obra Social de Caixa Catalunya.
Els actes previstos són els següents:

10:30h. Pantomima – Jocs Gegants. On podràs trobar en gran format Jocs d'enginy, Jocs de taula, Jocs d'equilibri i molts d'altres jocs per passar una bona estona.

11h. Companyia LA CLOSCA. Representarà l'obra "El cargol Mossi i el cuc" és un conte que narra la relació entre un cargol solitari, tímid i desconfiat, i un cuc entremaliat, joganer i molt divertit.

12h. Parlaments i lliurament d'obsequis als col·laboradors.
Lliurament dels diplomes als nadons nascuts a la comarca i pobles del voltant durant el 2008. Tradicional Lliurament de diplomes als voluntaris/es ambientals de la Reserva Natural de Sebes.

13h. Alliberament simbòlic de fauna salvatge, gràcies a la col·laboració del Centre de Fauna de Vallcalent.

Els assistents hauran de deixar el vehicle al polígon que hi ha just abans de l'entrada a Sebes per evitar embussos i respectar l'espai natural de la reserva. El trajecte fins al Mas del Director es podrà fer caminant, amb bicicleta, carruatge, trenet o autobús, de manera totalment gratuïta.
Us hi esperem! No us perdeu la festa de les cigonyes i la benvinguda a la primavera a la Reserva Natural de Sebes