Cercar en aquest blog

3/24/2009

LA CAMBRA DE TORTOSA S’ADHEREIX A LA CONCENTRACIÓ CONVOCADA PER PIMEC DAVANT DEL CONGRÉS

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, José Luis Mora, participarà aquest dijous, dia 26 de març, a la concentració empresarial convocada per Pimec davant del Congrés de Diputats en contra de la gestió de la crisi que està fent l'administració.

José Luis Mora ha explicat que la finalitat de la concentració és "demostrar el desencís i malestar davant la gestió que s'està fent de la crisi, que està posant a la majoria de pimes i autònoms en una situació de molt difícil sortida, i lliurar a l'administració i a tots els partits polítics un document de propostes conjunturals i estructurals per alleujar la crisi". Mora ha afegit que "les propostes d'aquest document estan centrades en quatre grans àrees: finançament, fiscalitat, morositat i reforma laboral".

El president de la Cambra de Tortosa ha reiterat la necessitat de mesures i propostes "per minimitzar els efectes de la crisi" perquè "tots els dies rebem testimonis directes d'empresaris que veuen perillar el seu futur empresarial i els llocs de treball que han creat".

La concentració empresarial a Madrid d'aquest dijous al migdia està organitzada per Pimec, Pimeb i l'Associació de Treballadors Autònoms. Segons les entitats organitzadores ja s'hi han adherit més de 500 organitzacions de petites i mitjanes empreses de tot Espanya, que representen uns 800.000 petits empresaris.