Cercar en aquest blog

5/04/2009

SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES

L'Ajuntament de Santa Bàrbara va aprovar, al Ple Municipal d'ahir 29 d'abril, les subvencions econòmiques atorgades a les entitats culturals i esportives de la població amb un total de finançament per desenvolupar les seves accions de gestió diària en matèria d'esport, cultura i societat d'uns 46.000 euros aproximadament. El repartiment ha estat de 26.000 euros per associacions i entitats l'objecte de les quals sigui la promoció de la cultura i l'espectacle i 20.000 euros per aquelles associacions que estimulin amb la seva activitat diària i amb l'organització d'activitats puntuals la pràctica de l'esport. 

Sota els criteris principals de previsió de despeses, actes i activitats a realitzar, justificacions de la despesa, recerca d'altres mecanismes de finançament, interès local de les activitats etc. es va articular la quantificació a rebre per cada una de les entitats, que hauran de justificar correctament a final d'any les despeses que ha suposat la gestió de la seva entitat sense ànim de lucre. 

Amb l'aprovació de les subvencions 2009 a les associacions sense ànim de lucre planeres, l'Ajuntament de Santa Bàrbara reconeix el paper cabdal que aquestes desenvolupen en l'estímul social i la vida esportiva i cultural de la població. A més, aquest any, tot i la contenció econòmica, la majoria d'entitats han tingut un augment del 3% i aquelles que no l'han tingut, també se'ls ha incrementat per altres camins.