Cercar en aquest blog

6/11/2009

ACTUACIONS DE FINAL DE CURS DE L'ESCOLA DE MÚSICA I DANSA

L'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre ha organitzat els següents actes per celebrar el final del curs 2008-2009:
• Divendres 12 de juny, a les 20 h a l'Auditori de l'Escola: audició dels participants premiats al XIV Concurs de Composició.
• Dilluns 15 de juny, a les 19.30 h a l'Auditori de l'Escola: audició de Violí i Violoncel.
• Dimarts 16 de juny, a les 20 h a l'Auditori de l'Escola: audició de Cant i Piano.
• Dimecres 17 de juny, a les 20 h a l'Auditori de l'Escola: audició de Guitarra Clàssica.
• Dijous 18 de juny, a l'Auditori de l'Escola: a les 19 h audició de Vent; a les 20 h audició de Percussió; a les 21 h audició de Guitarra elèctrica, Baix elèctric i Combo.
• Divendres 19 de juny, a les 22 h a La Llanterna Teatre Municipal: Festival de Ballet, a càrrec dels alumnes dels grups d'Elemental.
• Diumenge 21 de juny, a les 19 h a La Llanterna Teatre Municipal: Festival de Ballet, a càrrec dels alumnes de Música i Moviment i Iniciació, amb la participació de l'aula de cant.



PARTICIPACIÓ ALS ESCACS VIVENTS DE LA MÓRA MORISCA

El Club d'Escacs de Móra d'Ebre comunica que tots els nens i nenes interessats en participar a la partida d'escacs vivents de la Móra Morisca han de posar-se en contacte amb el Club d'Escacs al local de l'Obrera o amb l'Ajuntament de Móra d'Ebre en horari d'oficina.



AQUEST DIVENDRES, PRESENTACIÓ D'UNA NOVA COLECCIÓ DE SUCRES A L'AGROBOTIGA 7 DE RIBERA


Aquest divendres 12 de juny a les 20.30 hores, l'Agrobotiga 7 de Ribera acollirà la presentació de la nova col·lecció de sucres de la col·lecció "Móra d'Ebre, Terra d'Artistes", dedicada a Santiago Costa, pintor i escultor de Móra d'Ebre, parent i alumne de l'artista Julio Antonio. A més, també s'inaugurarà una exposició dedicada a aquest artista, presentada per Ramon Gurrera, on es podrà veure part de la seva obra. Joan Launes explicarà algunes curiositats de la seva biografia. Els assistents rebran com a obsequi una col·lecció de sucres. També s'oferirà un aperitiu amb productes de l'Agrobotiga.