La presentació s'ha fet en un acte a l'Hotel Corona de Tortosa, que ha comptat amb la presencia de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor de Promoció Económica, Ricard Forés, el vicepresident de Plat i Got, Joan Ros, i la representant de zona de Caves Mont-Ferrant, Maria Fernández.
La responsable de l'empresa cavista ha explicat que s'ha fet una primera edició de 1.200 ampolles amb una xapa exclusiva que es completarà en posteriors edicions fins a completar tota la col·lecció. "Estem convençuts que cridarem l'atenció dels col·leccionistes de cava amb aquesta iniciativa", ha explicat Maria Fernández.
El vicepresident de Plat i Got ha explicat que ha estat la mateixa associació qui ha escollit, a través d'un procés de tast, el cupatge del cava que podran degustar els clients dels restaurants associats. Es tracta d'un cava brut amb una criança mínima a la cava de 30 mesos i composat per les varietats Macabeu (30%), Xarel·lo (30%), Parellada (30%) i Xardonnay (10%).