Cercar en aquest blog

9/01/2009

L’associació Plat i Got i caves Mont-Ferrant creen un cava exclusiu per als restauradors de Tortosa

Caves Mont-Ferrant i l'Associació Plat i Got han presentat aquest matí el nou cava que s'ha creat a partir d'un cupatge exclusiu per als restauradors associats de Tortosa. El nou cava inclou un joc de deu xapes per a col·leccionistes que juga amb les lletres del nom de l'entitat tortosina. 

La presentació  s'ha fet en un acte a l'Hotel Corona de Tortosa, que ha comptat amb la presencia de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor de Promoció Económica, Ricard Forés, el vicepresident de Plat i Got, Joan Ros, i la representant de zona de Caves Mont-Ferrant, Maria Fernández. 

La responsable de l'empresa cavista ha explicat que s'ha fet una primera edició de 1.200 ampolles amb una xapa exclusiva que es completarà en posteriors edicions fins a completar tota la col·lecció. "Estem convençuts que cridarem l'atenció dels col·leccionistes de cava amb aquesta iniciativa", ha explicat Maria Fernández. 

El vicepresident de Plat i Got ha explicat que ha estat la mateixa associació qui ha escollit, a través d'un procés de tast, el cupatge del cava que podran degustar els clients dels restaurants associats. Es tracta d'un cava brut amb una criança mínima a la cava de 30 mesos i composat per les varietats Macabeu (30%), Xarel·lo (30%), Parellada (30%) i Xardonnay (10%). 

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha destacat la contribució de Plat i Got en la promoció turística de la ciutat i els ha encoratjat a continuar en la mateixa línia. De la seva banda, el regidor de Promoció Económica, Ricard Forés, també ha agraït el treball dels restauradors de la ciutat i la seva tasca dinamitzadora a la ciutat.