Cercar en aquest blog

10/19/2009

EL PRESIDENT DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE TORTOSA DEMANA AL GOVERN CATALÀ “QUE FACI AMB LEAR EL MATEIX QUE VA FER AMB SEAT O NISSAN”

En relació a les notícies sobre el possible tancament de la planta de LEAR a Roquetes, el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, José Luis Mora, ha demanat al president de la Generalitat de Catalunya "que faci amb LEAR el mateix que va fer amb Nissan o SEAT".

El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, ha qualificat el possible tancament de la planta de "nefast per al territori i, principalment, per Tortosa i Roquetes". Segons Mora, la planta de LEAR a Roquetes "representa molt més per a les Terres de l'Ebre que la SEAT o la Nissan per altres indrets del país". "Si el president de la Generalitat va anar al Japó per defensar uns llocs de treball,  ara que faci el mateix per impedir que més de 500 persones es quedin sense feina", o es que la gent del sud de Catalunya juguem a un altra lliga de menys categoria que la gent de Barcelona? s' ha preguntat Mora.

El president de la Cambra de Comerç de Tortosa també ha demanat que "si es confirma el tancament de LEAR, els governs català i espanyol facin l'esforç que calgui i posin els diners necessaris damunt la taula, com s'ha fet a altres llocs, per la industrialització i el futur de les Terres de l'Ebre".