Cercar en aquest blog

11/17/2009

Circuit pam i toc de les Terres de l'Ebre

Amb la 1a Cursa de Muntanya de les Roques a Horta de Sant Joan ha finalitzat el 2on Circuit Pam i Toc de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre. Aquesta segona edició l'han integrat 14 competicions repartides de març fins novembre i que han recorregut les comarques ebrenques i el Priorat. Catorze curses d'estils diferents, amb el denominador comú de la muntanya i el territori ebrenc i que ens han permès gaudir de la varietat de terreny, paisatge i vegetació que ofereixen les nostres serres, les costaneres i les de l'interior.

Les catorze curses han estat la Cursa de la Cameta Coixa a Miravet, la Pujada a la Foradada a Sant Carles de la Ràpita, la Cursa de les Fonts a Xerta, la Serra de les Fites a la Pobla de Massaluca, la Cursa de Paüls, la Pujada de Pallarols a la Sénia, la marató de muntanya de la Cursa del Llop de Tortosa a l'Ampolla, la cursa de Siurana, la Cursa de la Vila de Falset, el duextrem "lo coll llarg" a Amposta, la Pujada al Montsià a Alcanar, la de les Muntanyes de Tivissa, la d'Ulldecona i la de les Roques a Horta de Sant Joan.

Ha estat un circuit intens i disputat, on fins a la darrera cursa no s'han definit els podis.

Aquest proper divendres, a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa, es farà el lliurament dels trofeus i obsequis als guanyadors. Hi seran presents autoritats locals i comarcals, alcaldes, regidors i representants dels ens comarcals de les comarques ebrenques i del Priorat, de la Diputació de Tarragona i de la delegació del govern català a les Terres de l'Ebre.

Recolliran els guardons els primers de la classificació general masculina i femenina i els dos primers i primeres de cada categoria. Els premis no són acumulatius, fet que ha augmentat encara més l'expectació fins saber com influeixen els resultats de la cursa d'aquest passat diumenge a Horta. També pujaran al podi tots el corredors i corredores que han completat les catorze curses del circuit així com el més ràpid i la més ràpida entre els ebrencs. Per últim, també recolliran un guardó els equips que més puntuació han obtingut.