Cercar en aquest blog

11/17/2009

El Consell Comarcal del Baix Ebre realitza controls de qualitat presencials al servei dels menjadors escolars

Per fer un seguiment i control de la qualitat del servei de menjadors escolars, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, acompanyat pel conseller comarcal d'Ensenyament, Lluís Soler, i per tècnics de l'ens comarcal, s'ha desplaçat a diversos centres d'ensenyament secundari de la comarca per dinar amb els alumnes d'aquests centres i reunir-se amb els equips directius i representants de les AMPA.

En concret, aquest dilluns passat han visitat l'IES Camarles, on un total de 262 alumnes del centre gaudeixen del servei de menjador gestionat per l'àrea d'Ensenyament de l'ens comarcal.

Segons ha explicat Dani Andreu, "fem un seguiment presencial de la qualitat del servei de menjador per comprovar d'una manera pràctica que l'empresa adjudicatària ofereix una alimentació saludable i satisfactòria pels alumnes". Andreu ha afegit que "a les visites que hem fet fins ara hem comprovat que hi ha un bon nivell de qualitat en el funcionament del servei".

Per la seva part, Lluís Soler ha afegit que "des de l'àrea d'Ensenyament del Consell Comarcal, aprofitem aquesta ronda de visites als centres educatius per mantenir el contacte directe amb els equips directius i els representants de les AMPA per conèixer de primera mà el funcionament de tots aquells aspectes que són responsabilitat del consell".

Cal recordar que el Consell Comarcal del Baix Ebre gestiona el servei de menjador de sis instituts d'Ensenyament Secundari de la comarca -IES Joaquim Bau i IES de l'Ebre de Tortosa, IES Camarles, IES Blanca d'Anjou del Perelló, IES Roquetes, i IES Mare de Deu de la Candelera de l'Ametlla de Mar- i d'un centre d'atenció educativa preferent, el CEIP Remolins de Tortosa. En total hi ha 756 alumnes d'aquests centres educatius que assisteixen als menjadors escolars els dies lectius.

La Comissió  de Govern del Consell Comarcal del Baix Ebre, en la sessió del 10 de setembre de 2008, va adjudicar el concurs per a la contractació del subministrament dels menús als menjadors escolars dels esmentats centres a l'empresa Cuina Gestió, SL, amb una durada de quatre cursos escolars i un import de 6,20 euros per menú.