Cercar en aquest blog

11/22/2009

ERC vol que Móra la Nova entri al Consorci de Residus

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya a Móra la Nova ,demana a l'equip de govern de CIU . la convocatòria d'un ple extraordinari, amb un sol punt del orde del dia la moció presentada per el grup d'Esquerra titulada. La participació del nostre municipi al consorci per la gestió de residus municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat.

El grup Municipal d'Esquerra a Móra la Nova ,veu la necessitat de tornar a presentar aquesta moció tirada en rere per els 6 vots del grup de govern  de CIU, el passat 22 de desembre del 2007., per les següents raons.

1)  Móra la Nova es l'únic  municipi de les tres comarques que no es membre del consorci .

2) El proper dia 2 de gener del 2010 es obligatori que tots els municipis de Catalunya realitzin la recollida selectiva en la fracció orgànica. i Móra la Nova es una signatura que te pendent.

3) el consorci per la gestió de residus municipals de les tres comarques,  te els mitjans tan humans com materials i ames a mes  l'experiència que l'avala amb els últims informes presentats per l'Agencia de Residus de Catalunya que diu que les comarques de la Ribera d'Ebre,  Terra Alta i el Priorat son les que millor gestionem els residus urbans de tota Catalunya.. Per tot l'exposa't anteriorment el grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya a Móra la Nova dema que el nostre municipi es torni a incorporar al consorci de la gestió de residus de les tres comarques .