El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, felicita els cuiners i restaurants catalans reconeguts per la Guia Michelin
· Els 45 restaurants catalans sumen un total de 56 estrelles, set més que l'any passat, en la prestigiosa guia francesa gastronòmica que enguany celebra 100 anys.
· Amb el Celler de Can Roca (Girona), ja són 4 els restaurants catalans que compten amb la distinció màxima de tres estrelles (El Bulli, a Roses, de Ferran Adrià; El Racó de Can Fabes, a Sant Celoni, de Santi Santamaria; i el Sant Pau, a Sant Pol de Mar, de Carme Ruscalleda).
· També han aconseguit la segona estrella Les Cols (Olot), Lasarte (Barcelona) –se sumen a Àbac, Barcelona–; i una estrella, Enoteca de l'Hotel Arts (Barcelona), Bo.Tic (Corçà), El Torreó de l'Indià (Xerta) i La Fonda Xesc (Gombrèn).
· Catalunya és líder en nombre d'estrelles Michelin a l'Estat espanyol.