Cercar en aquest blog

11/09/2009

Excursió el 15 de novembre pels camins de Carrasclet

L'Agrupació Excursionista La Picossa organitza pel dia 15 de novembre una sortida a peu on es seguiran els passos del guerriller Carrasclet per les nostres contrades: Camí de Calàs, Forat de la Roca Llaberia, Portell de Llaberia, barranc de Tortó, Salt de l'Olla del Gegant, La Fou, Racó de La Sendal i Camí de Calàs.

S'iniciarà la caminada a 2 quilòmetres del poble de Capçanes, per anar des de les fondalades fresquívoles dels barrancs fins a les carenes de la Serra de Llaberia, on es gaudirà d'espectaculars vistes sobre un extens territori. Tot seguint el camí del guerriller Carrasclet, senyalitzat amb el PR-C. 91, i altres senders ancestrals, s'enfilaran fins al Forat de la Roca Llaberia, mirador privilegiat de la plana agrícola i les serres que l'envolten. Descendiran fins al barranc del Tortó, on es podrà contemplar l'Olla del Gegant per veure un salt de més de 15 metres excavat a la roca. Finalment, es baixarà per un antic grau empedrat cap el barranc de la Vall tot seguint els passos del Carrasclet de retorn a Capçanes.

El punt de trobada serà al Passeig del Pont a les 8 del matí del diumenge dia 15, i la caminada tindrà una durada de 3 hores aproximadament. Als assistents que no disposin de l'assegurança federativa, l'organització els hi facilitarà l'assegurança temporal pertinent.

Més informació, al següent link: http://lapicossa.org