Cercar en aquest blog

11/20/2009

FERRAN CID I MARTI (ERC) NOU ALCALDE DE L’AJUNTAMENT DEL PERELLÓ

Ahir, dijous dia 19 de novembre, va ser elegit com a nou alcalde de l'Ajuntament del Perelló, el Sr. Ferran Cid (ERC), substituint al càrrec a la Sra.Genoveva Margalef (PSC).

Aquest canvi a l'alcaldia de l'Ajuntament es fruit de l'acord de govern signat al juny del 2007 entre el PSC i ERC, on ambdós partits polítics es van comprometre a compartir l'alcaldia de l'ens local durant el període 2007-2011.

Genoveva Margalef, que passa a ser 1er tinent d'alcalde va voler ressaltar l'esforç i voluntat de l'equip de govern, durant aquests dos anys i mig, per una aposta de futur pel municipi del Perelló.

Seguint la mateixa línia que la seva predecessora, el nou alcalde Ferran Cid va basar el seu primer discurs com alcalde-president de l'Ajuntament del Perelló, amb la mateixa il·lusió que ha treballat en el període anterior  i amb el suport de la resta de companys de l'equip de govern.

 "Volem continuar treballant plegats per aconseguir seguint endavant amb els projectes engegats, procurant en tot moment donar el màxim servei possible a la població,  fent les gestions necessàries amb la resta d'administracions per poder aconseguir totes les subvencions que ens faltin per poder iniciar d'altres projectes, que ens donin una millor qualitat de vida i poder ser competitius en tots els camps"