Cercar en aquest blog

11/05/2009

Finalitza el Curs d'habilitats de comunicació en públic i tècniques de presentació. Les claus de l'eficàcia comunicativa

 

Formador:

Xavier Lamote de Grignon i Costa. Economista, Consultor i Professor de Marketing i Habilitats Directives de diverses Universitats i Escoles de Negocis (URV, UdG, UOC, ESIC, ISM, UIMP...)

 

Dates:

Dissabtes 3, 10, 17, 24 i 31 d’octubre de 2009

 

Durada i horaris:

15 hores (5 sessions de 3 hores de curs), de 17.00 h a 20.00 h

 

Lloc:

Sala de Ball del Casal, Sala de Vídeo del Casal i Fundació el Solà

 

Programa:

Por escènica i presentacions professionals; ús i domini del factor temps; tècniques d’entrada i tancament; ús eficaç dels recursos comunicatius, i la Comunicació No Verbal (CNV).

 

Objectius:

Desenvolupar, des d’una metodologia eminentment pràctica, el coneixement i domini de les habilitats de comunicació en general i de parlar en públic en particular, ja sigui a grups reduïts de persones com a auditoris amplis, inclús amb la presència de mitjans de comunicació. Habilitats que han de portar a una major efectivitat en la direcció de reunions, equips i col·laboradors i a millorar la interacció amb les altres persones, tant en la relació laboral com personal, a fi de tancar amb èxit els objectius proposats.

 

Organitza:

Centre d’Estudis de la Fatarella

 

Col·labora:

Diputació de Tarragona, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, Ajuntament de la Fatarella, Òmnium Cultural, Associació lo Riu, Fundació el Solà, Casal de la Vila de la Fatarella i Associació de Joves Amics de la Cultura de la Fatarella