Cercar en aquest blog

11/03/2009

FIRMA SOLEMNE DE LA DECLARACIÓ “EL VI, NUTRICIÓ I SALUT”

FIVIN, Fundació  per la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN) juntament amb el Consell Comarcal de la Terra Alta i el CRDO Terra Alta, firmaran el proper dia 6 de novembre de 2009, la Declaració "El vi, nutrició i salut".

 

Amb aquesta firma, volem conscienciar a la societat sobre la importància del vi com un aliment dintre de l'alimentació i de la nostra cultura, promocionant el seu consum moderat i els beneficis que aporta a la salut.

 

La Declaració  "El Vi, Nutrició i Salut", és una iniciativa impulsada per FIVIN per a promocionar i difondre les propietats saludables que comporta un consum moderat i responsable de vi, conscienciant i informant a la societat sobre els hàbits de vida saludable, en especial entre els joves, sobre les pautes correctes i responsables de consum per a aconseguir una bona salut i millorar la qualitat de vida.

 

La signatura, és un precedent del que serà la unió de moltes poblacions i municipis vitivinícoles de tot arreu, per a defensar al vi com aliment de la Dieta Mediterrània, patrimoni cultural comú.

 

Agenda

Data: 6 de novembre de 2009 a les 18,00 hores

Lloc: Consell Regulador DO "Terra Alta" - Espai del Vi i de l'Oli. Ctra. Vilalba, 31 GANDESA.