Cercar en aquest blog

11/19/2009

L'Estudi sobre les possibilitats dels cítrics i la gastronomia de les Terres de l'Ebre es presentarà demà a La Boqueria

Demà divendres, 20 de novembre, a l'aula de la Boqueria (La Rambla, 89 bis 08002 Barcelona), el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, el director general de Turisme, Joan Carles Vilalta juntament amb el director del serveis territorials a les Terres de l'Ebre, Josep Monclús, i el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, presentaran el treball gastronòmic "Estudi sobre les possibilitats d'aprofitament del conreu dels cítrics i la seva gastronomia a les Terres de l'Ebre per potenciar el turisme de la zona". Seguidament, tindrà lloc una demostració de la cuina dels cítrics a càrrec del cap de cuina del Departament de recerca de la Fundació Alícia, i d'un tast elaborat per restauradors de Terres de l'Ebre acompanyat amb vins de la DO "Terra Alta".

 

L'objectiu d'aquest estudi, encarregat per la Direcció General de Turisme, és trobar vies per potenciar i desestacionalitzar el turisme de la zona convertint el món lligat als cítrics en una icona de les Terres de l'Ebre. Aquesta acció promocional també té el seu reflex en l'aposta pels productes locals de qualitat que fa el Departament mitjançant el portal de la gastroteca.cat, tot un referent del sector agroalimentari, la cuina i gastronomia catalanes a la xarxa.