Cercar en aquest blog

11/28/2009

L’IRTA i la URV creen beques de Doctorat en Aqüicultura i Ecosistemes Aquàtics

El rector de la URV, Francesc Xavier Grau, i el director general de l'IRTA, Josep Maria Monfort, durant la signatura

El director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Josep Maria Monfort, i el rector de la Universitat Rovira i Virgila (URV), Francesc Xavier Grau, han signat un conveni específic de col·laboració institucional pel cofinançament de beques de Doctorat IRTA - URV.

 

La URV i l'IRTA col·laboraran per crear un programa conjunt d'estudis de Màster i Doctorat en l'àmbit de l'aqüicultura i els ecosistemes aquàtics, que s'oferirà des de la URV, i s'emmarca dins la proposta del Campus Sud amb seu a Tortosa.

 

Aquesta col·laboració es desenvoluparà en tres àmbits. El primer consisteix en la creació d'un programa cofinançat de beques de formació de doctors. La finalitat de les ajudes és facilitar la realització d'estudis de Màster seguits dels treballs de recerca necessaris per a realitzar la tesi doctoral en termes de comú interès per l'IRTA i la URV.

 

El segon, és la incorporació progressiva a partir del curs 2009-2010 dels investigadors de l'IRTA de l'àmbit de l'Aqüicultura i els Ecosistemes Aquàtics com a professors i /o directors de recerca en els programes de Màster i Doctorat de la URV.

 

El tercer és la creació d'un programa específic de Màster i /o Doctorat en l'àmbit de l'aqüicultura i els ecosistemes aquàtics que la URV oferirà en el campus de les Terres de l'Ebre a Tortosa a partir del curs 2010-2011, comptant amb l'expertesa dels investigadors de l'IRTA.

 

Els becaris del programa de Doctors IRTA-URV s'adscriuran a un dels departaments de la URV vinculat al Programa Oficial de Postgrau al qual s'inscrigui i durà a terme la seva activitat experimental majoritàriament a l'IRTA, mentre que la part lectiva es desenvoluparà a la URV, segons acordin els seus codirectors/es de tesi doctoral.