Cercar en aquest blog

12/03/2009

Diploma Turístic per al Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE

Dijous, 3 de desembre de 2009.-  El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa distingeix avui amb els Guardons del Turisme de Catalunya 2009 la trajectòria dels empresaris i entitats del sector turístic. El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, acompanyat del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presidirà aquest vespre al Palau de la Generalitat l'acte de lliurament de la 24a edició dels Guardons del Turisme de Catalunya. A l'esdeveniment també hi assistiran el secretari general del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, Enric Aloy; el director general de Turisme, Joan Carles Vilalta; i el director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs.

La Generalitat de Catalunya reconeix anualment amb els Guardons  del Turisme professionals, empreses i entitats del sector que, amb el seu esforç, han contribuït al desenvolupament del turisme a Catalunya. En l'edició d'enguany el govern català ha atorgat 22 guardons: 2 guardons d'honor, 10 medalles turístiques, i 10 diplomes turístics.


A la demarcació  de Terres de l'Ebre: 1 Diploma Turístic

 

·        Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (COMEBE), els escenaris de la Batalla de l'Ebre formen una oferta turística singular, no trobant-se a Catalunya cap espai de característiques similars. Els Espais de la Batalla de l' Ebre és la primera iniciativa relacionada amb la posada en valor de camps de batalla per a usos culturals i turístics que es desenvolupa a Catalunya i Espanya. Projecte diversificat en diferents municipis, cosa que facilita la implicació del conjunt de la comarca. Es tracta d'un equipament de la memòria històrica que forma un excel·lent producte innovador de turisme cultural, molt ben integrat i acceptat per la població local.