Cercar en aquest blog

12/03/2009

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura la nova llar de Jubilats de la Fatarella

El director general d'Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre, Carles Pasqual, inaugurarà la nova llar de jubilats a l'edifici Lo Centro de la Fatarella (Terra Alta) aquest dissabte, 5 de desembre, a les 12 hores. 

D'una inversió total de 240.081 euros, el Departament de Governació ha finançat les obres d'aquest equipament amb 166.618 euros del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Davant el creixent envelliment de la població de la Fatarella i el previsible increment del percentatge de la gent gran, es va considerar necessari establir una sèrie d'estructures i serveis que cobreixen les necessitats bàsiques d'aquest grup de població. Per aquest motiu, s'ha rehabilitat la segona planta de l'edifici de "Lo Centro", que ja acull altres equipaments socials i culturals de la població, com a llar de Jubilats. 

Els parlaments de la inauguració aniran a càrrec de l'alcaldessa de la Fatarella, Carme Pelejà; el president de l'Associació de Jubilats de la Fatarella, Andreu Descarrega i el director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, que clourà l'acte.