Cercar en aquest blog

12/02/2009

El president de la Generalitat presidirà demà l'acte de lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presidirà demà, dijous, dia 3 de desembre, l'acte de lliurament de la 24a edició dels Guardons del Turisme de Catalunya. 

L'acte tindrà lloc a l'Auditori del Palau de la Generalitat a les 7 de la tarda i començarà amb un parlament del conseller Huguet. A continuació, prendrà la paraula el director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, que llegirà el decret de concessió dels guardons i, seguidament, el president lliurarà els premis.

La Generalitat de Catalunya reconeix anualment amb els Guardons del Turisme a professionals, empreses i entitats del sector que, amb el seu esforç, han contribuït al desenvolupament del turisme a Catalunya, prestant serveis rellevants al sector o bé contribuint, amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació, als interessos turístics de Catalunya. En l'edició d'enguany el govern català ha atorgat 22 guardons: 2 guardons d'honor, 10 medalles turístiques, i 10 diplomes turístics.