Cercar en aquest blog

12/11/2009

La jornada "Crear empresa en el món rural: com finançaré el meu projecte?" a Tortosa

La trobada, basada en la formació i l'intercanvi d'experiències pràctiques, tindrà lloc a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa el proper 16 de desembre i està impulsada per la Fundació del Món Rural i La Caixa. 

La Fundació del Món Rural (FMR) impulsa el projecte Rural Activa que pretén promoure l'emprenedoria i la creació d'empreses en l'àmbit rural, a partir de les necessitats detectades per una primera diagnosi de la situació. En el marc d'aquest projecte tindrà lloc el proper 16 de desembre a la Cambra de Comerç de Tortosa la jornada "Crear empresa en el món rural: com finançaré el meu projecte?", la qual també impulsa La Caixa. Des de les dues entitats es veu la creació de nova empresa com una eina per dinamitzar l'economia, generar ocupació i mantenir la gent al territori, així com atreure nous residents. A més, permet oferir un ventall de serveis més ampli i divers la qual cosa incrementa la qualitat de vida de la població rural. La trobada té un caire eminentment pràctic i està basat en la formació i l'intercanvi d'experiències pràctiques i està adreçada a públic dels territoris de les comarques de Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona.

La trobada pretén també treballar l'emprenedoria dins de l'especificitat del món rural i, sobretot, que el nou empresari o empresària tingui una perspectiva i formació clara de com assolir un bon finançament per al seu projecte.