Cercar en aquest blog

12/03/2009

Olga Besolí guanyadora PREMI MICALET DE TEATRE 2009

L'escriptora tortosina Olga Besolí ha estat guardonada en els XXII PREMIS MIQUELET amb el PREMI MICALET DE TEATRE 2009, per la seva obra Pols de Roses.

 

El premi, consistent en la publicació de l'obra per la Universitat de València, va ser entregat per la Societat Cultural El Micalet, el passat dissabte dia 28 de Novembre, durant el transcurs del sopar d'entrega dels premis en el Teatre Micalet de la ciutat de València.

 

Pols de Roses és una obra de teatre contundent i dramàtica, que fa una reflexió sobre la capacitat d'estimar, de lluita i de renúncia, a través de dos personatges, l'Aleix i en Marc, una parella homosexual que està vivint el pitjor moment de la seva vida.

 

Ja abans una altra obra de teatre escrita per Olga Besolí, Fins Que la Mort ens Separi (2001) va ser guardonada, obtenint el PREMI DE TEATRE AMATEUR TERRES DE L'EBRE 2002 de Tortosa, essent produïda per RARS Produccions i interpretada arreu de Catalunya i en algunes ciutats com Saragossa, Burgos, Leon, Barakaldo...

 

Olga Besolí és també l'escriptora de la col·lecció Les Contalles de Muniatto (ONADA EDICIONS), contes infantils que estan inspirats en el pallasso Muniatto, ben conegut a les terres de l'Ebre i que són il·lustrats per la pintora jesusenca Ester Besolí. La col·lecció, que va començar al març d'aquest any, ja compta amb set titols, que es poden adquirir als comerços i llibreries de la comarca.