Cercar en aquest blog

1/12/2010

Festa de Sant Antoni 2010 a Móra d'Ebre


Aquest diumenge 17 de gener es celebra a Móra d'Ebre la festivitat de Sant Antoni. Per aquest motiu, es realitzaran a la Plaça de Baix els següents actes:

A les 8.30 hores: Benedicció de les tradicionals coques i panets de Sant Antoni, que es vendran durant tot el matí.

De 9.00 a 11.00 hores: VII Festa de la Clotxa a Móra d'Ebre. Tothom qui vulgui es podrà preparar la seva clotxa al preu de 2 €.

A les 10.30 hores, al circuit de l'Aubadera: Tercera Cursa de resistència BTT de Sant Antoni, organitzada per la Penya Ciclista Ribera d'Ebre.

A les 11.00 hores: Benedicció dels animals i cercavila de carrosses, cavalls i carruatges acompanyats per la Colla Grallera i Gegantera de Móra d'Ebre, amb el següent recorregut: Carrers de la Palla, Nou, Santa Madrona, Bonaire, Comarques Catalanes, Antoni Asens i Barca.

A les 12.15 hores: la Confraria de Sant Antoni farà un reconeixement al treball de l'agricultura en la figura d'un pagès de la nostra població.

A les 12.30 hores, a l'Església Prioral de Sant Joan Baptista: Missa Major en honor de Sant Antoni Abat.

A les 18.30 hores, a La Llanterna Teatre Municipal: Gran Ball organitzat per l'Associació cultural intercomarcal Amics del Ball, amb el conjunt Montsant al preu de 5 €.