Cercar en aquest blog

5/11/2010

Maldonado critica “el desinterès” de Blanco per la variant de Gandesa de la N-420 quan diu que “no es pot desdoblar per desdoblar”

Josep Maldonado ha criticat "el desinterès" del ministre de Foment, José Blanco, per la variant de Gandesa de la N-420 després que durant la sessió de control hagi subratllat que "no es pot desdoblar per desdoblar" en resposta a la petició de CiU del doble carril en aquesta via de circumval·lació.
Paral·lelament, el senador tarragoní ha indicat que "espera que la licitació de les obres vagi acompanyada també de la seva execució immediata". En aquest sentit, Maldonado ha afegit que la variant de Gandesa "és una reivindicació històrica de la comarca de la Terra Alta i de les Terres de l'Ebre; com ja va ser-ho en el seu moment que la A-68 passés per Catalunya des de l'Aragó i no pel País Valencià".
Malgrat les respostes de Blanco, el senador tarragoní ha aconseguit que el titular de Foment es comprometi públicament a estudiar totes les al·legacions presentades al projecte.