Cercar en aquest blog

10/11/2010

L'EXPOSICIÓ 'SOMNIS' OBRE EL CURS ACADÈMIC A L’ESCOLA D’ART I DISSENY DE LA DIPUTACIÓ A TORTOSA

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa ha iniciat el curs 2010/2011 amb  153 alumnes matriculats. El vicepresident de la Diputació de Tarragona i representant territorial de les Terres de l'Ebre, Pere Panisello, va presidir l'acte d'obertura del curs acadèmic al centre d'ensenyament de Tortosa, acompanyat de l'alcalde del municipi, Ferran Bel, i de la directora del centre, Carmen Clemente.  

Durant l'acte d'obertura del període lectiu es va inaugurar l'exposició Somnis, una col·lectiva de ceràmica que mostra un recull de treballs realitzats pels alumnes del curs 2009-2010 de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa.  

La mostra, que es podrà  visitar fins al proper 19 de novembre, està produïda íntegrament pels alumnes del taller de ceràmica del centre. En total, consta de 55 peces de 18 alumnes realitzades amb els diferents materials i procediments que es treballen al taller: escultures, peces de refrectari, porcellana, objectes amb textures, engalbes i esmalts, peces de raku. L'acte d'inauguració també va comptar amb l'actuació d'un trio musical.