Cercar en aquest blog

11/11/2010

El vicepresident del Govern visita les obres d'ampliació del Centre de Tecnificació Esportiva d'Amposta

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, farà demà divendres, 12 de novembre, una visita institucional a les Terres de l'Ebre, durant la qual presidirà la inauguració de la nova seu del Consorci de Normalització Lingüística de Tortosa i visitarà les obres del Centre de Tecnificació Esportiva d'Amposta, que acollirà la seu de l'INEFC a les comarques de Tarragona, compartida entre Amposta i Cambrils. Durant la visita el vicepresident estarà acompanyat del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó.
 
A les 10.00 hores el vicepresident del Govern inaugurarà la nova seu del CNL de Tortosa. Després de visitar les instal·lacions i presenciar algunes activitats del centre, hi haurà parlaments del vicepresident, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el president del CNL a les Terres de l'Ebre, Francesc A. Gas.
 
A les 10.30 hores aproximadament, un cop finalitzats els parlaments, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació.
 
A les 11.30 hores, el vicepresident del Govern es desplaçarà a Amposta on visitarà les obres d'ampliació del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l'Ebre, on s'està construint una residència d'esportistes, un nou pavelló i un tercer institut. També visitarà la sala d'esgrima i el centre de rem i piragüisme. En la visita estarà acompanyat de l'alcalde d'Amposta, Manel Ferré; el director del centre, Axel Müller; el coordinador territorial de la Secretaria General de l'Esport a les Terres de l'Ebre, Jesús Auré, i el representant territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, Jordi Gaseni.