Cercar en aquest blog

11/08/2010

La CANC organitza un debat per definir el posicionament dels partits polítics després de les eleccions al Parlament

Des de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) s'ha organitzat una taula de debat per tal de definir el posicionament sobre el cementiri nuclear que tenen els diversos partits polítics que es presenten a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

L'objectiu principal de la taula de debat és que cada partit polític expliqui el seu posicionament en relació al cementiri nuclear durant la propera legislatura i, si és el cas, quins compromisos s'adoptarien per tal de rebutjar aquesta instal·lació a Catalunya, tal i com ja explicita la Resolució 632/VIII del Parlament de Catalunya (*) aprovada l'11 de març de 2010 amb 111 vots favorables (CiU, PSC-CpC, ERC, i ICV-EUiA) i 14 abstencions (PP i C's).

S'ha formulat la invitació als sis partits polítics que actualment estan representats al Parlament de Catalunya (CiU, PSC, ERC, PP, ICV-EUiA, i C's), així com a aquells als que les diverses enquestes els donen possibilitats més o menys reals d'obtenir representació en els propers comicis (Reagrupament i Solidaritat Catalana per la Independència).

Han confirmat la seva assistència Ramón Roig, per part de Solidaritat Catalana per la Independència, Ferran Pujol de Reagrupament, Vicente Castillo de Ciutadans, Jaume Forcadell d'ICV-EUiA, Montserrat Perelló d'ERC, Joaquim Paladella del PSC, i Xavier Pallarès de CiU.

La taula de debat serà presentada per la CANC i després s'obrirà un torn d'intervencions, de 8 minuts cadascun, on cada formació política exposarà els seus arguments. En finalitzar aquestes intervencions s'obrirà un torn obert de paraules entre el públic assistent i els representants polítics.

La taula de debat és oberta als mitjans de comunicació així com al públic en general.

COORDINADORA ANTICEMENTIRI NUCLEAR DE CATALUNYA (CANC)

Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona, 8 de novembre de 2010