Cercar en aquest blog

4/26/2011

Nada Que Decir y Erpeche, el cartell de luxe del concert en benefici d'AFATE

L'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer de les Terres de l'Ebre, AFATE, serà l'entitat beneficiària de la recaptació que aportarà el concert organitzat per l'Associació Cultural Lo Terreno el proper 14 de maig. Aquest concert presenta a Tortosa un doble cartell: per una banda, la formació valenciana Nada Que Decir, un jove grup format el 2008 i que actualment es troba en gira del seu darrer disc, "Billete de Ida", i per l'altra, Erpeche, un dels artistes més singulars del panorama musical nacional amb la seva mescla pop-rock amb fons flamenc.

El vicepresident d'AFATE, Ignasi Vidal, ha expressat durant el transcurs de l'acte de presentació del concert que "no volem tancar els tallers, no volem deixar el compromís amb els malalts d'Alzheimer, i aquesta iniciativa i d'altres que es poden engegar permetran ajudar a mantenir-los actius". Per la seva banda, la regidora d'Acció Social de l'Ajuntament de Tortosa i presidenta d'AFATE, Ana Algueró, ha agraït als grups integrants del cartell del concert la seva col·laboració totalment desinteresada -donat que actuaran gratuïtament- i ha expressat la seva satisfacció davant de la implicació del sector més jove de la societat en la problemàtica de l'Alzheimer.

El concert tindrà un preu d'entrada -amb venda anticipada- de 8 euros i tindrà lloc a les 22.30 hores al Velòdrom Municipal de Tortosa (amb entrada pel carrer Alcanyís), com ja s'ha dit el proper 14 de maig. Les entrades es podran adquirir a AFATE-Terres de l'Ebre, Perfumeria Aroma, Adam Esports, Bar Nou, Benetton, i a l'estand de l'entitat organitzadora, Associació Lo Terreno, a la fira Expoebre que se celebrarà a Tortosa aquest proper cap de setmana.

Finalment, els responsables d'AFATE han expressat la seva seguretat en que aquest concert, per les característiques mediàtiques del mateix, millorarà sensiblement la recaudació -més de 6.000 euros- aconseguida a l'anterior concert benèfic amb Joan Rovira.