L'associació Gourmets de Tarragona ha optat pel restaurant Amaré de
Roquetes per organitzar un dels seus àpats de degustació de la cuina catalana;
uns sopars que l'Associació duu a terme els primers dijous de cada mes, quan
visita un restaurant al qual, una vegada finalitzat el sopar, se li assigna una
puntuació que realitzen tots els comensals per qualificar-ne la cuina,
el celler, la
presentació, el servei i l'entorn. Al xef de restaurant (en aquest cas, a Joan
Amaré) se li entrega un diploma acreditatiu del pas de l'Associació pel
restaurant i, quan acaba l'any, se celebra el sopar de lliurament del premi
Gastrònia al restaurant que hagi obtingut la millor puntuació de l'exercici.
El sopar que Gourmets de Tarragona celebrarà a Roquetes tindrà lloc dijous 7
de juliol, per al qual el restaurant Amaré, seguint la seva línia
habitual de cuina,
ha preparat un menú que combina la tradició i la modernitat, amb productes,
com sempre, del territori i de gran qualitat. Aperitius, entrants,
'delicatessen',
plats de peix i de carn i postres que seran maridats amb vins de la DO Terra
Alta.
Al sopar que se celebrarà en el restaurant Amaré de Roquetes (medalla
d'honor al Turisme de Catalunya) hi estan convidats el president de la DO Terra
Alta i l'alcalde de Roquetes, Paco Gas.