Cercar en aquest blog

5/07/2012

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta celebra el Dia Mundial de la Higiene de Mans


La higiene de mans és, com tots sabem, un dels procediments més senzills i econòmics per a prevenir la transmissió d'infeccions.

 

Des de l'any 2009, el dia 5 de maig, com a part de l'estratègia de millora de la higiene de mans impulsada per l'OMS, a l'HTVC se celebra el Dia Mundial de la Higiene de Mans amb diverses activitats adreçades a tots els professionals del centre i gestors, sota el lema "Salva vides, renta't les mans". Enguany es trasllada al dia 7 de maig perquè el dia 5 és dissabte.

 

En aquesta edició, el Grup d'Higiene de Mans, organitzador de les activitats, ha volgut implicar-hi la ciutadania mitjançant la convocatòria d'un concurs de dibuix amb un taller interactiu a les escoles de Primària de la ciutat de Tortosa adreçat a nens de 6 anys d'edat.

 

Per a això ha comptat amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Departament d'Ensenyament per contactar amb les escoles i coordinar el calendari dels tallers. Així mateix la Fundació Dr. Ferran i l'Acadèmia de Ciències Mèdiques han donat suport en la dotació dels premis, i l'Escola d'Art i Disseny, en el jurat.

 

Finalment, han participat en l'activitat 250 alumnes de 5 escoles on s'han fet un total de 10 tallers. Després d'una preselecció de 53 dibuixos, han quedat 10 guanyadors

Els dibuixos s'exposaran al vestíbul principal, el dia 4 es reunirà el jurat i el dia 7 a les 17.30 hores hi haurà l'entrega de premis, coincidint amb la celebració habitual.