Cercar en aquest blog

6/22/2013

Arnes aplega 365 avis en la 21a Trobada de la Gent Gran de la Terra Alta


La població d'Arnes ha acollit avui la 21a edició de la Trobada de la Gent Gran de la Terra Alta, amb una participació de 365 avis provinents d'onze poblacions de la contrada. L'acte s'ha iniciat al matí amb diferents activitats pel nucli urbà de la població dels Ports, tals com una missa, una ruta pels carrrers del poble, una visita al centre d'interpretació de la mel o un recital dels Poetes de l'Ebre.

L'acte central ha sigut una vegada més el dinar de germanor, que ha aplegat tots els participants i les autoritats de la contrada. Durant l'àpat s'han lliurat un seguit d'obsequis als guanyadors del campionat de birles celebrat entre les associacions de gant gran participants a la Trobada. En acabar hi ha hagut un ball amenitzat per l'orquestra Mirantfont Quartet, de la Fatarella.

La 21a Trobada de la Gent Gran de la Terra Alta ha sigut organitzada pel Consell Comarcal, el Consell Consutiu de la gent Gran i per les associacions de gent gran de cada població de la Terra Alta, amb el suport de l'Ajuntament d'Arnes.