Cercar en aquest blog

3/22/2014

Benestar Social i Família i AFANOC organitzen una jornada per abordar l'acompanyament a les famílies amb un fill o filla amb càncer

Foto de la jornada

La seu dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre a Amposta ha acollit aquest matí una jornada sobre l’acompanyament de la família amb un fill o filla amb càncer. La jornada, adreçada a professionals dels serveis socials i de l’àmbit de la salut, ha estat organitzada per l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) amb el suport del Departament de Benestar Social i Família.
 
La jornada d’aquest matí, a més de donar a conèixer l’entitat, s’ha centrat en el programa “Cuidar-se per cuidar”. Es tracta d’un programa per a cuidadors i cuidadores, que inclou tallers de relaxació i massatges i, que ara també vol implantar-se a les Terres de l’Ebre.  
 
A la jornada hi han participat la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, Jordi Martínez, coordinador del voluntariat d’AFANOC, Mercè Bertran, psicòloga de l’entitat, Àngels Ferrando, també d’AFANOC i la cirurgiana pediàtrica, Bibiana Carrasco.
 
Aquesta tarda, la jornada continuarà amb una presentació adreçada a famílies afectades per aquesta problemàtica.
 
AFANOC és una entitat formada per pares, mares, amics i familiars de nenes i nens afectats pel càncer. El seu objectiu és buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten al càncer infantil i, sobretot, acompanyar i donar suport a les famílies durant el procés de la malaltia.