Cercar en aquest blog

4/13/2014

Exposició de l'artista Juan Diego, al Palau del Castellà de Gandesa

L'artista autodidacta gandesà Juan Diego (78 anys) presenta aquests dies la seua obra pictòrica i escultòrica a la sala del Palau del Castellà de Gandesa. La mostra recull l'obra que ha creat Juan Diego Jiménez al llarg dels últims anys sota el títol d'"Al·legoria al treball".

L'artista utilitza diferents materials quotidians per a confegir les seues escultures i instal·lacions, tals com ampolles de vidre, planxes galvanitzades, ossos i plomes d'animals, plantes, tubs de plom, arbres, ferro... Algunes de les seues obres es troben instal·lades en diferents carrers de Gandesa, com ara l'escut de la ciutat de Gandesa de grans dimensions fet amb la tècnica del trencadís que es va instal·lar l'any passat al terra del parc de la Bassa.

Entre els projectes de futur de Juan Diego hi ha la construcció d'una font ornamental de grans dimensions en un espai públic de Gandesa, ja que la ciutat no disposa de cap font d'aquestes característiques, un projecte que l'Ajuntament està estudiant, segons va confirmar ahir l'alcalde, Carles Luz.

L'exposició es pot visitar fins al 27 d'abril, a les tardes.