Cercar en aquest blog

4/28/2014

L'Agència Catalana del Consum (ACC) presentarà demà a Tortosa el Balanç d'Actuacions 2013, en matèria de defensa dels drets dels consumidors a Catalunya

 
El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Alfons Conesa, presentarà demà dimarts a Tortosa el Balanç d’Actuacions 2013  de l’ACC, en matèria de defensa dels drets dels consumidors a Catalunya a Terres de l’Ebre.
 
L’acte tindrà lloc a les 10.00 hores, a la seu de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Tortosa. (c/.de Montcada, 23). A la presentació també hi assistirà el subdirector de l’ACC, Albert Melià, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a Terres de l’Ebre, Mercè Miralles.
 
En aquest marc, es donaran a conèixer les accions dutes a terme per l’Agència al llarg de l’any passat, a la demarcació de Terres de l’Ebre, en relació a les consultes, reclamacions ateses, mediacions i arbitratges realitzats i els productes retirats, en defensa dels drets dels consumidors, a més de la tasca realitzada per l’Escola del Consum de Catalunya, entre d’altres actuacions.
 
El director de l’ACC, Alfons Conesa, completarà la jornada a Tortosa amb la inauguració de la mostra interactiva, “Consum, Punt de Trobada”, a les 11 hores, a la plaça del Carrilet.  L’acte comptarà també amb la presència de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; del regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Emili Lehmann; i de la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a Terres de l’Ebre, Mercè Miralles.