Cercar en aquest blog

4/19/2014

Móra d'Ebre mostra les millores fetes a l'espai del Calvari amb motiu del viacrucis de Divendres Sant

Centenars de veïns de Móra d'Ebre van assistir el passat 18 d'abril al viacrucis de Divendres Sant, un dels actes més tradicionals de la Setmana Santa morenca, que va tindre lloc entre l'església prioral de Sant Joan Baptista i el Calvari.


Els assistents a l'acte religiós van trobar-se amb un recinte del Calvari enjardinat i amb diferents millores a l'espai, després dels treballs d'arranjament d'aquesta zona del nucli urbà que ha tirat endavant la Brigada Municipal d'Obres i Serveis en les darreres setmanes.

L'objectiu de les obres era dignificar aquest espaí públic i restringir-ne l'accés a vehicles de motor a fi i efecte d'eliminar conductes incíviques que s'havien detectat darrerament per part de la Policia Local, segons va manifestar l'alcalde, Joan Piñol.

El prior de Móra d'Ebre, Mn. Anastasi Soriano, en acabar el viacrucis va agrair públicament a l'Ajuntament de Móra d'Ebre els treballs realitzats a la zona i va mostrar la seua satisfacció per com havia quedat l'espai del Calvari i la petita ermita que acull i el seu entorn.