Cercar en aquest blog

6/02/2014

ERC la Ràpita ratifica Josep Caparrós com a cap de llista per a les municipals 2015

 

L'Assemblea d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Ràpita celebrada aquest dissabte, 31 de maig, ha ratificat Josep Caparrós com a cap de llista del partit per a les eleccions municipals del proper 2015. L'única candidatura presentada ha rebut el suport unànime dels afiliats i simpatitzants de l'Assemblea local.

 

En aquest sentit, Josep Caparrós els ha agraït que 'vulgueu comptar amb mi per encapçalar novament la candidatura a les municipals, especialment per als propers anys, perquè són un gran repte per a tota la gent de la Ràpita i del país; per això, vull que sapigueu que m'ho prenc com una gran responsabilitat que afrontaré posant-hi tot el meu esforç, tenacitat i capacitats que tinc per no decebre els rapitencs'.

 

En el seu parlament de presentació de la candidatura, Josep Caparrós ha volgut deixar clar que la nova candidatura d'ERC la Ràpita treballarà 'sempre per les persones del nostre poble. Som conscients de la situació difícil que passen moltes famílies a la Ràpita i, per tant, són elles l'objectiu principal de totes les nostres polítiques'. En aquest sentit, Caparrós també ha destacat que, per a Esquerra, el futur de la Ràpita només serà 'si aglutinem tots els esforços, de cadascun de natros, i treballem colze a colze, aprofitant les capacitats de tots els rapitencs i les potencialitats del poble, perquè tinguem una Ràpita més pròspera i socialment més justa, perquè és el que ens mereixem'

 

Finalment, Josep Caparrós, amb relació als bons resultats del 25 de maig aconseguits per totes les forces polítiques que aposten pel dret a decidir, ha afegit que 'ens han d'encoratjar per continuar treballant, no podem baixar la guàrdia, perquè hem d'aconseguir tenir la màxima força per portar el país a la llibertat. I ho farem des de la base, des dels pobles; serà molt important la tasca dels ajuntaments en la construcció del nostre nou país i cal ser forts perquè, si no podem construir un nou país, l'alternativa serà molt dura: l'Estat espanyol no es quedarà amb els braços plegats, intentarà enfonsar-nos com ho ha intentat moltes vegades durant els anys d'història compartida'.

 

Un cop ratificat com a alcaldable d'Esquerra Republicana de Catalunya a la Ràpita, Josep Caparrós ha avançat que es posarà a treballar immediatament, amb els membres de la Secció Local, per dissenyar la candidatura de les properes eleccions municipals del 2015.