Cercar en aquest blog

6/02/2014

Més d’una cinquantena de persones participen en la xerrada d’Ada Parellada organitzada pel Consell Comarcal del Baix Ebre



L'ens comarcal del Baix Ebre, en el marc de la Festa de la Cirera i les Plantes Aromàtiques de Paüls, ha organitzat una conferència impartida per la comunicadora gastronòmica Ada Parellada. La xerrada, anomenada "Tot un món dins una cirera: sabers i sabors d'una petita gran fruita", ha congregat a més de 50 assistents.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que "aquest tipus d'actes tenen la finalitat expressa d'enriquir el producte local de qualitat i proximitat, i mostrar noves idees per tal de potenciar-lo". Al seu torn, i en la mateixa línia, l'alcaldessa de Paüls, Júlia Celma, ha subratllat que "aquesta xerrada s'engloba en l'objectiu de donar a conèixer, encara més, el producte de la nostra terra i oferir noves propostes als visitants de la festa".

En el transcurs de la conferència, Ada Parellada ha mostrat innovadores receptes de cuina amb cireres realitzades a arreu del món. Alhora, ha donat a conèixer anècdotes i consells per la cuina i conservació del producte. La ponent, una vegada finalitzada la conferència i acompanyada de l'alcaldessa de Paüls, ha visitat els diferents estands presents a la festa de la cirera.