Cercar en aquest blog

7/03/2014

Creix la crisi política a Ginestar perquè només dos regidors s’incorporen al govern de l’Ajuntament


El passat dimarts, dia 1 de juliol, va tenir lloc a l'Ajuntament de Ginestar un ple extraordinari on, segons la convocatòria, l'únic punt de l'ordre del dia era la "comprovació de credencial i promesa o jurament del càrrec de nou regidor de l'Ajuntament de Ginestar per part del Sr. Francisco Rius Galindo, Sr. David Álvarez Ortiz, Sr. Rafel Moseguí Torà i Sr. Fernando Mauri Moseguí".

Segons ha explicat el regidor portaveu del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Ginestar, Josep Bru, "la sorpresa d'aquest ple va ser que dels quatre regidors només en van comparèixer dos". Bru ha afegit que, durant la celebració del ple, "l'alcalde de Ginestar va comunicar que els altres dos regidors havien presentat la seva renúncia per escrit, poques hores abans de la celebració del ple".

Josep Bru ha afegit que "aquesta és una mostra més de la poca serietat demostrada per l'alcalde de Ginestar i també de la seva poca credibilitat que
té davant dels seus mateixos". "Tot i que ara l'alcalde torna a tenir majoria, són moltes les debilitats del seu govern", ha conclòs Josep Bru. Des del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Ginestar continuem oferint la nostra col·laboració per tot allò que sigui positiu pels veïns i veïnes del nostre poble.