Cercar en aquest blog

9/29/2014

El Centre Associat de Tortosa de la UNED instal·larà a Móra d'Ebre una aula universitària

El Centre Associat de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) a Tortosa i l'Ajuntament de Móra d'Ebre convoquen una roda de premsa per donar detalls del contingut i l'abast de l'acord per a la instal·lació a la capital de la Ribera d'Ebre d'una aula universitària dependent del Centre Associat de Tortosa de la UNED. La roda de premsa tindrà lloc demà, 30 de setembre, a les 11.00 h, a la seu del Centre Associat de Tortosa de la UNED (c. de Cervantes, 17 de Tortosa). Hi intervindran el director del Centre Associat de Tortosa, Josep M. Franquet, i l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol.

Cal recordar que el 25 de setembre es va signar a Tortosa un acord entre el Centre Associat de Tortosa de la UNED i l'Ajuntament de Móra d'Ebre per a la instal·lació a la capital de la Ribera d'Ebre d'una aula universitària a l'edifici del carrer de Bonaire número 80, conegut amb el nom del Bulevard de Móra d'Ebre. Aquesta aula serà part integrant del Centre Associat de Tortosa de la UNED.

L'acord el van signar l'alcalde de Tortosa i president en funcions del Patronat del Centre Associat de Tortosa de la UNED, Ferran Bel, i l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol.