Cercar en aquest blog

9/28/2014

Els botiguers de Móra d'Ebre presenten la nova temporada en el decurs de l'street market "Entre l'aigua i el cel"

La Unió de Botiguers va celebrar el dissabte 27 de setembre la primera edició de l'activitat "Entre l'aigua i el cel", un Street Market amb el qual es van presentar els productes de la nova temporada tardor/hivern dels establiments associats. La jornada festiva va tindre lloc a la plaça de Baix, on hi va haver desfilades de moda, actuacions musicals i degustacions gastronòmiques, entre altres activitats.

L'Street Market de la UB de Móra d'Ebre va aplegar centenars de persones de la població i poblacions veïnes. Les activitats van iniciar-se a les dotze del migdia i es van perllongar fins a la mitja nit. Va comptar amb una quinzena d'expositors i catorze col·laboradors.

A les dotze del migdia es va obrir el recinte del mercat al carrer a la plaça de Baix, amb la presència de les autoritats locals encapçalades per l'alcalde, Joan Piñol. Seguidament va tindre lloc un tast de vins i un concert de vermut a càrrec de Xavi Planes.

A la tarda, van començar les activitats amb una desfilada de moda infantil i juvenil, un foto call i un concert a càrrec del duet Camins Blancs. Posteriorment se celebrà una mostra de gintònics, tast de vins, papes i puxades; una desfilada de moda informal i una desfilada de moda glam. Finalment va tindre lloc un concert acústic a càrrec de La Reina del Black Jack.

L'organització va valorar molt positivament la celebració de l'activitat i l'assistència de públic, que va omplir el recinte, en especial durant les tres desfilades de models que es van celebrar.