Cercar en aquest blog

1/20/2015

La Passió de Vilalba presenta la seva 20ª edició



El Patronat de la Passió de Vilalba presenta el properdivendres, dia 23 de gener, la nova temporada de la Passió de Vilalba, que aquest any celebra la seua 20ª edició, la qual estarà marcada per nous projectes i grans novetats.

A l'acte, que tindrà lloc a l'antiga Confraria de la població, es donarà a conèixer la programació d'aquest any així com el nou cartell de la Passió, s'explicarà el projecte que s'acaba d'engegar relacionat amb els usos de l'oli des de l'antiguitat i es faran públiques algunes distincions que ha rebut recentment la representació.

L'acte comptarà amb la presència de Xavier Pallarès, delegat del Govern a les Terres de l'Ebre; Ferran Bladé, director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre; Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta; Francesc Domènech, alcalde de Vilalba dels Arcs; i Camil Sampé, president del Patronat de la Passió.

Com a clausura de l'acte i per celebrar els 20 anys de vida de la Passió es realitzarà l'espectacle 'El retorn de l'alba', una representació que tindrà com a protagonistes el foc, la música i la veu.