Cercar en aquest blog

1/21/2015

L’Ajuntament de Tivissa dóna suport a dos esportistes que participaran a la prova de BTT internacional ‘Andalucia Bike Race’

El proper mes de febrer, els esportistes Victor Alfonso Bigorra (estudiant i veí de la població de Tivissa) juntament amb Felipe Cortés Purificación (tècnic en telecomunicacions i veí de la població de Móra d'Ebre) participaran en una prova de BTT de caràcter internacional, anomenada "Andalucia Bike Race". I ho faran formant l'equip anomenat "Ajuntament de Tivissa".

La prova "Andalucia Bike Race" consisteix en una competició de sis dies de durada en la que cada dia es disputa una etapa d'uns 70 kilòmetres i 2000 metres de desnivell. La prova es durà a terme en les províncies de Jaén i Córdoba i els recorreguts son circulars, amb sortida i arribada al mateix lloc.

Una de les particularitats de la cursa es que es disputa en equips de dos persones, que han de rodar juntes, dins una franja de dos minuts. En cas contrari, rebran una penalització de temps. A més, en aquesta cursa hi participen amateurs i professionals. 

Aquests joves corredors ebrencs comptaran amb el patrocini de l'Ajuntament de Tivissa, i la col·laboració d'Ebre Turisme, Bicisports Aubanell, 226ERS, Spiuk, Entrenopersonal.com, Apunt Disseny, Perruqueria Anna, Excavacions Animé i Instalnova Enric.