Cercar en aquest blog

2/19/2015

Encaixada de Marc Mur i Francesc Barbero a Flix

Aquesta tarda, Marc Mur, en representació d'Avancem, i Francesc Barbero, en nom d'Esquerra Republicana de Catalunya, han presentant públicament l'acord de presentar-se sota la coalició Entesa per Flix - Acord Municipal a les properes eleccions municipals. Acompanyats d'un nombrós públic i davant dels mitjans de comunicació, tots dos han segellat l'acord a Ca Don Ventura de Flix

 

Tant Mur com Barbero han coincidit a destacar que Flix es troba davant moments complicats, especialment en l'àmbit econòmic, que requeriran prendre decisions delicades i transcendents. Després de recordar l'experiència adquirida en la cultura del pacte i el consens a conseqüència dels governs de concentració que ha viscut la ciutat les darreres legislatures, han apostat per continuar aplicant aquesta fórmula.

 

En l'àmbit de país, han apuntat que conflueixen grans forces renovadores en els àmbits nacional i social i que cal garantir que l'independentisme català sigui també un corrent renovador que formuli les bases d'un nou país on la justícia social, la prosperitat i la qualitat democràtica en siguin els eixos vertebradors. Des d'aquest convenciment neix també la coalició municipal Entesa per Flix - Acord Municipal, perquè des dels ajuntaments es jugui un paper cabdal a l'hora de defensar la voluntat popular que s'expressi el proper 27 de setembre per construir la República catalana.

 

Conscients d'aquests reptes, el local i el nacional, Avancem i Esquerra Republicana de Catalunya han pensat que el més convenient és presentar-se en coalició sota una sola opció política, Entesa per Flix - Acord Municipal, que representi i treballi per a aquestes aspiracions des de l'Ajuntament, aglutinant l'espai progressista i nacionalment compromès de la Vila.