Cercar en aquest blog

2/27/2015

Jornada enològica a Gandesa


 

 

Jornada Enològica a Elàstica

La disco Elàstica i ViOrigen organitzen per al proper dissabte 7 de març una jornada enològica que suposarà la inauguració de la nova temporada 2015. Ja des del 2013 l'Elàstica ha apostat per l'oferta vinícola de proximitat per inaugurar la temporada. El 2013 va ser el Celler Cooperatiu Gandesa i el 2014 el Celler Josep Vicens i Pagos de Híbera els que ens van presentar el seus vins.
Aquesta aposta vinícola de l'Elastica concorda amb l'oferta vinícola i gastronòmica que podem trobar cada tarda de divendres i dissabte al Oasi pub de Gandesa. Es tracta d'una aposta personal del propietari del pub i la discoteca, el Joaquim Vicente, qui setmana rere setmana presenta una àmplia varietat de "punxades" per acompanyar una oferta variada de vins locals a copes.
La jornada que presentem per al proper 7 de març a l'Elàstica començarà a les 17h amb la possibilitat d'accedir als dos cellers protagonistes d'aquest any: Edetària i Celler Coma d'en Bonet. De 17 a 19h els cellers ens obren les portes per poder visitar-los i conèixer-ne les particularitats in-situ. Des de la plaça de l'ajuntament hi haurà servei de transport fins als cellers, o bé, s'hi podrà arribar amb vehicles propis.
Llavors, a les 21h a la disco Elàstica hi haurà l'acte central amb la degustació comentada de 2 vins d'Edetària i 2 vins del Celler Coma d'en Bonet. Cada vi l'acompanyarem amb una tapa diferent pensada especialment per a cada vi. En acabar, gaudirem d'un petit repertori musical del grup barceloní Lewis Enma & the "BCN" Fireballs. Finalment, els DJ's Ferran Montaña i G-Monty ens oferiran una sessió per acabar la festa.
Preu de la jornada: 18 €/persona
Venda de tiquets: Oasi Pub i www.viorigen.com