Cercar en aquest blog

3/27/2015

Inauguració EbreTerra, Centre d’Inspiració Turística

Us convoquem a l'acte d'inauguració d'EbreTerra, Centre d'Inspiració Turística, que tindrà lloc aquest proper dilluns dia 30 de març, a les 19.30h, a Deltebre (Carrer Sant Miquel, 1).

L'acte comptarà amb la participació del president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sr. Lluís Soler, el vicepresident de Dinamització Econòmica, Sr. Xavier Royo, la vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, Sra. Joana Ortega, l'alcalde de Deltebre, Sr. José Emilio Bertomeu, i diferents càrrecs institucionals del territori i de l'ens comarcal.

L'atenció a la premsa es realitzarà al voltant de les 20.30h, una vegada finalitzi el recorregut per l'interior de l'edifici.

Què és EbreTerra?

Amb una inversió del voltant d'1.000.000€, EbreTerra, Centre d'Inspiració Turística, és un espai totalment innovador que permetrà confluir en un mateix edifici la promoció turística, la formació, la descoberta dels municipis i dels atractius turístics del conjunt del territori mitjançant les noves tecnologies i espais d'experiència, la gastronomia i la promoció econòmica, entre moltes altres coses.