Cercar en aquest blog

4/19/2015

Josep Rull i Ferran Bel, acompanyen Carles Luz en la presentació de la candidatura de CiU a Gandesa

El coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Josep Rull, i l'alcalde de Tortosa i senador, Ferran Bel, van assistir ahir a l'acte de presentació de la candidatura de Convergència i Unió (CiU) a la ciutat de Gandesa, encapçalada per l'alcalde actual, Carles Luz. L'acte va aplegar 200  persones a la sala de la Societat Unió Gandesana (SUG).

En el seu parlament, Rull va posar en valor el treball en equip per al desenvolupament d'un país i ho va exemplificar amb els "resultats espectaculars" que ha aconseguit la indústria del vi de la Terra Alta en els últims anys gràcies a l'esforç conjunt de tot en sector. Rull va explicar que Catalunya ocupa la sèptima posició dels països de la Unió Europea en producte interior brut, per sota de Dinamarca i per davant d'Alemanya. Davant d'aquest indicador, va afirmar que "un país que ocupa el sèptim lloc d'Europa no es mereix tindre un 19% d'atur i un 20% de pobresa".

Per la seua banda, Ferran Bel va expressar el seu suport a l'alcaldable gandesà i va posar de manifest que durant els quatre anys de mandat de Carles Luz "Gandesa ha exercit la capitalitat i el lideratge de la Terra Alta amb total naturalitat, un fet en que els mandats anteriors no passava". L'alcalde de Tortosa va alertar als presents a no refiar-se d'una victòria electoral que tothom dóna per segura, i va avisar que l'alcaldia de Carles Luz depèn del grau de mobilització en favor de la candidatura que s'aconsegueixi d'aquí al dia de les eleccions.

L'acte el va cloure el candidat, Carles Luz, qui va fer un repàs exhaustiu de la seua acció de govern al capdavant de l'Ajuntament durant els darrers quatre anys i va apuntar algunes de les línies de futur. Abans de presentar els candidats, es va felicitar per la recent notícia de la licitació per part del Govern de la Generalitat de la redacció del projecte de circumval·lació de la C-43 entre la carretera de Tortosa i l'N-420.

La candidatura de Carles Luz està integrada per un equip de gent "honrada, honesta, treballadora i compromesa amb Gandesa", segons va assegurar.

L'acte va ser presentat pel periodista gandesà Josep Garriga.