Cercar en aquest blog

4/28/2015

L'oli Mas del Clos obté el premi Gourmet d’Argent de l’AVPA a París

L'oli de Mas del Clos, de Móra d'Ebre, ha estat guardonat amb el segon premi delConcurs Internacional d'Olis del Món de l'Agència per la Valorització dels Productes Agrícoles de París.
 
Mas del Clos és un productor d'oli d'alta qualitat de Móra d'Ebre que ha aconseguit nombrosos premis. Només aquest 2015, Mas del Clos ha rebut ha rebut dos guardons a la Fira Intercomarcal de l'Oli de Móra la Nova: el premi de la votació popular i el segon premi del jurat, així com el primer premi en la categoria de Fruitat Madur a la Fira de l'Oli de Les Borges Blanques 2015 i el tercer premi al millor oli d'oliva de collita pròpia de la Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre. També en el marc d'aquesta fira es va guardonar el packaging d'aquest producte com a millor disseny a l'Àgora d'Oli Espai Gourmet de les Terres de l'Ebre.
 
Durant les jornades del 17 i el 18 d'abril, els visitants de l'AVPA van poder degustar i adquirir els productes de Mas del Clos a la seva oleoteca de París, amb motiu de les jornades de degustació dels olis premiats en aquest concurs de renom internacional. El producte de Mas del Clos restarà a l'Oleoteca de l'AVPA durant tot l'any, on serà comercialitzat a través d'aquesta plataforma. L'AVPA és una organització professional de productors i experts del sector, que té com a objectiu reivindicar el valor de la producció agrícola internacional. El jurat d'aquest premi està compost per professionals de referència del sector a França.
 
Mas del Clos és el projecte familiar de Jaume Clos, un jove agricultor morenc. Aquest projecte és per Clos l'emblema d'una manera pròpia d'entendre l'agricultura, que conjuga les noves tècniques i iniciatives sense oblidar els segles d'experiència dels pagesos del territori, cercant sempre l'equilibri perfecte entre tradició i modernitat. L'oli de Mas del Clos és produït a la finca familiar, on es desenvolupen i se supervisen totes les etapes del seu procés de producció.