Cercar en aquest blog

4/10/2015

Móra d'Ebre acull l'exposició itinerant que mostra el Premi Disseny per al Reciclatge 2013

Del 10 al 16 d'abril, de 19.00 h a 21.00 h, es pot visitar al vestíbul del teatre municipal de La Llanterna de Móra d'Ebre l'exposició itinerant que mostra el Premi Disseny per al Reciclatge 2013. La inauguració de la mostra ha tingut lloc avui, 10 d'abril, amb la presència del regidor de Medi Ambient, Josep Subirachs, i la tècnica de l'Agència de Residus de Catalunya, Iolanda Morcillo.


El Premi Disseny per al Reciclatge, atorgat per l'Agència de Residus de Catalunya, reconeix els productes, els projectes, les estratègies i els materials que han considerat i integrat en el seu disseny els criteris de prevenció de residus, l'ús de material reciclat o la millora de la reciclabilitat.

L'exposició recull les candidatures guardonades de cadascuna de les quatre categories del Premi (Productes, Projectes, Estratègies i Materials), així com un resum de la resta de candidatures seleccionades. 

L'ús del material en cru i el disseny gràfic, on la tipografia i els colors juguen un paper important, és un bon llenguatge per transmetre el missatge de l'exposició. El tractament orgànic i les referències naturals de l'exposició introdueixen l'espectador en el món de l'ecodisseny.