Cercar en aquest blog

4/16/2015

Unió de Pagesos organitza demà una xerrada al Perelló sobre la Política Agrària Comuna


 

Unió de Pagesos organitza demà una xerrada al Perelló (Baix Ebre) sobre els canvis que comportarà l'aplicació de la nova Política Agrària Comuna (PAC). Aquest acte forma part de la campanya endegada pel sindicat amb el nom de La PAC per a la pagesia. No per als absentistes! Es tracta d'una campanya d'adhesions a la denúncia que ha presentat Unió de Pagesos davant la Comissió Europea pel model d'aplicació de la nova PAC a Espanya, que suposarà retallades il·legals de fins a 41,5 milions d'euros anuals a Catalunya i discriminacions greus.

 

Aquesta campanya consta de xerrades arreu del territori, a més de butlletins electrònics divulgatius i impresos disponibles a totes les oficines d'Unió de Pagesos per tal de donar a conèixer l'abast de les afectacions de les actuacions contràries a la normativa de la UE del Govern d'Espanya en l'aplicació de la nova PAC 2015-2020, i perquè tothom que vulgui pugui signar la seva adhesió a la denúncia i traslladar-la a la Comissió Europea.

 

El sindicat ja va lliurar el passat 12 de març les primeres 1.765 signatures d'adhesió a la campanya al director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

 

La xerrada del Perelló anirà a càrrec de Joan Montesó, coordinador territorial de les Terres de l'Ebre d'Unió de Pagesos.