Cercar en aquest blog

5/27/2015

El Consell Comarcal de la Terra Alta finalitza el programa Treball i Formació

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha portat a terme des del passat novembre de 2014 el programa Treball i Formació, una iniciativa del Servei d'Ocupació de Catalunya, amb cofinançament del Fons Social Europeu. Durant aquests sis mesos, un total de tretze persones aturades de tots els pobles de la comarca han estat treballant en tasques de manteniment i neteja d'espais públics repartits pels dotze municipis de la Terra Alta.

A més del contracte laboral, el col·lectiu ha rebut noranta hores de formació amb certificat de professionalitat en tres mòduls d'ofimàtica, a part d'altres sessions formatives en matèries com la prevenció de riscos laborals, emprenedoria, itineraris de formació, servei de Borsa de Treball de l'Oficina Jove del Consell Comarcal i inserció laboral.

L'objectiu del programa és que aquestes persones, un cop finalitzada la seva contractació, puguin millorar la seva ocupabilitat  amb l'experiència laboral adquirida i gaudeixin d'una formació més qualificada que els sigui útil per a la recerca de feina. El programa també es complementa amb la prospecció empresarial, sondejant el teixit d'empreses de la comarca que mostrin el seu interès en una possible contractació d'aquestes persones.